Kdo je SloveNina?

Že od nekdaj sem rada setsavljala besede in mešala črke, zato odločitev o poimenovanju podjetja ni bila pretežka. Od kar se mi je po mislih podila ideja o ustanovitvi podjetja, sem vedela in čutila, da bom nekoč SloveNina. In ta dan je napočil.
slovenina.com
Nina Buh
SloveNina
Od prvih vodniških korakov do danes sem v žep pospravila en velik kup izkušenj, ki sem jih pridobila z vodenjem več sto slovensko, nemško in angleško govorečih turističnih skupin po naši prelepi Sloveniji.
slovenina.com

2013 sem prvič zapustila svojo rodno zemljo za več kot normalen Slovenec zapusti dom, ko gre na dopust. Takrat sem prvič začutila pristno ljubezen do domovine (beri domotožje). Takrat se je pravzaprav pričela tudi moja profesionalna pot v turizmu.

Od 2015 sem licencirana turistična vodnica, registrirana pri Turistično-gostinski zbornici Slovenije. Vse od kar sem članica Društva regionalnih turističnih vodnikov Slovenije (ARGOS) sem del velike družine FEG (European Federation of Tourist Guide Associations) in WFTGA (World Federation of Tourist Guide Associations).

Zgodba se takrat ni končala. Namreč gnala me je vedoželjnost, zato sta dva naslednja mejnika: licenca destinacijskega turističnega vodnika Turistične destinacije Rogla-Pohorje (2016) in certifikat Vodnik interpretator (2017).

V letu korona virusa pa sem uresničila dolgo sanjane sanje o lastnem podjetju in tako ustanovila podjetje  SloveNina, ki se ukvarja z vsem, kar je vsaj z eno črko povezano s turizmom. (Pogumno ali neumno? Presodite sami. Čas pa bo podal odgovor.)

Ampak SloveNina je še marsikaj drugega...

slovenina.com

Popotnica Z VELIKO ZAČETNICO

PasjeLJUBKA

JezikoZlomljiva ne da bi si jezik dejansko zlomila

Vedno na pravem mestu ampak NE vedno ob pravem času

NEljubiteljica adrenalina

slovenina.com